Kembali Bersua


Sudah lama saya biarkan blog ini tinggal bersawang. Mujur 'blog' tidak mengeluarkan bau mual, kalau tidak, mesti aroma hapak akan menusuk-nusuk hidung mana-mana manusia yang singgah bertandang.

Biasalah, keadaan seorang penuntut ilmu yang sedang mengalami masa untuk 'diuji ilmunya' oleh Tok Guru. Sebolehnya menghabiskan masa pertapaan yang lama untuk memuaskan hati para pensyarah bila menilai kertas jawapan nanti. Apa pun, doa dari kalian juga terhimpun dalam menambah nilai keputusan nanti, InsyaAllah

Apa pun, blog ini akan saya update untuk hari-hari seterusnya. Seorang muslim sebolehnya melakarkan makruf pada setiap tempat dan waktu yang ada. Tidak kira pada tuturnya, pada tingkah lakunya, bahkan pada mindanya yang terzahir melalui gerakan lembut tangan yang menghasilkan tulisan. Harapnya anda juga begitu!

8 komen:

ati said...

salam...
semoga berjaya ye akhi dalam melakarkan makruf.
Ati juga doakan akhi dan kawan-kawan mendapat keputusan yang cemerlang untuk imtihan yang lalu.Aminnn..

DeQku said...

Assalamualaikum..

Samalah kita..
Dek kerana terlalu sibuk menguruskan tuntutan harian, sampai xberkesempatan nak meng'update' blog. Sy baru shj menhantar entry terbaru setelah hampir sebulan tidak berblog.

Ad'uuka wa sohabatuka bittaufiqi wan najah, amin!

Musafir said...

salam ziarah..mabruk ya syeikh..moga terus dalam redhanya...

Musafir said...

cuma cdngan ana letak lah shout box kat blog nta..lagi mabruk InsyaAllah

sepet yamauchi said...

assalamualaikum...
sy lihat blog anda di video clip muhasabah cinta..
lagu yg sgt menrik...
salam ziarah dri sy...

The Muppets Boy said...

Aslkm tuan n puan,wah lain dari yg lain blog,i ske,but nak ajak sesape ke blog sye ni di http://mysterygraphy.blogspot.com ,ok bye

syahadahku kpd Allah said...

salam..

aku ingin berubah..

jom sama2 berubah..

Tanpa Nama said...

????

Catat Ulasan